Abonnement juridisch advies

Abonnement juridisch advies

Als zzp’er loop je ondernemersrisico en juridische conflicten horen daar -helaas- ook bij. Een conflict met een klant of leverancier, onenigheid over een huurcontract, te late levering, klanten die niet willen betalen etc. Met een juridisch abonnement krijg je voor altijd hulp wanneer je zit met een juridische vraag.

Waarom een abonnement juridisch advies

Professioneel en onafhankelijk juridisch advies kan goud waard zijn. Zeker wanneer je het inzet om juridische ongevallen te voorkomen. Toch zie je misschien, net als veel andere ondernemers, op tegen de kosten van juridische dienstverlening. Daarom heeft Krieger Legal het Juridisch Abonnement ontwikkeld. Ofwel: een abonnement op professioneel rechtskundig advies. Hiermee krijg je zorgeloos 24/7 toegang tot vakkundig juridisch advies.

Een eigen huisadvocaat, die op elk gewenst moment beschikbaar is voor deskundig advies zonder torenhoge facturen. Laagdrempelig en persoonlijk contact met u en uw gezin, zodat tijdig en adequaat kan worden gehandeld om juridische problemen te voorkomen of om deze op te lossen. Een zeer geruststellende gedachte!

Hoe werkt een abonnement juridisch advies?

Met een abonnement juridisch advies kun je te allen tijde juridisch advies inwinnen via de juristen van ZZP Nederland. Heb je bijvoorbeeld incassoproblemen? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Zodra je een geschil hebt of een conflict dat escaleert, heb je een jurist of advocaat nodig. Met het juridisch abonnement krijg je hulp van een jurist. Moet de jurist acties ondernemen die niet onder het juridisch abonnement vallen (bijvoorbeeld je wilt dat de juristen een brief namens jou schrijven, of jou vertegenwoordig in de rechtszaal), dan betaal je € 75, – per uur. Je krijgt € 25,- korting op het reguliere uurtarief van € 100,-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *